Kom i gang med våre tjenester

Skal du begynne med en ny rutine? Tatt i bruk en ny funksjon? Eller er du bare nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes? I Zirius har vi mange smarte løsninger som kutter flere ledd i din arbeidsprosess.

Særlig fokuserer vi på å utvikle automatikk som virker forenklende på din hverdag. Med denne automatikken vil økonomiarbeidet oppleves enklere og raskere. Du kan overlate manuelle rutiner og tungvinte tidstyver til systemet, slik at du har mer tid til å gjøre andre ting.

Her har vi samlet noen korte veiledninger som hjelper deg med å komme i gang.

Kom i gang med våre løsninger i Zirius Økonomisystem

eFaktura

eFaktura i Zirius er enkelt å komme igang med. I nettbanken kan dine kunder velge å automatisk godta eFaktura fra alle bedrifter som tilbyr tjenesten. Zirius sjekker og oppretter eFakturaforsendelse automatisk på kunder som ønsker eFaktura.

Kom i gang med efaktura i Zirius

Leverandør til Vinmonopolet

Les mer her om hva som må være på plass for å komme igang som leverandør til Vinmonopolet

Kom igang Leverandør til Vinmonopolet

ZIRIUS ONLINE BANK

Et par klikk i Zirius og alt er bokført! Godkjenne faktura, legge inn i nettbank og betale? Ikke med OnlineBank. Sende ut faktura, gå inn i nettbank og hente innbetalinger? Ikke med OnlineBank.

Kom i gang med Zirius OnlineBank

KRAFTPAKKE FOR REGNSKAPSKONTORET

Med Zirius Byrå sitter regnskapskontoret i førersetet. Modulen gjør mange rutiner for deg, og du gir kundene dine løsningene de trenger. Både de med manuelle bilag og de som gjør det meste selv blir fornøyd med Zirius!

Kom i gang med Kraftpakke for regnskapskontoret

KLIENTFAKTURERING

Mange regnskapskontor bruker tid og ressurser på å få fakturert ut alle tilleggstjenester til kundene sine. Derfor har vi lansert tjenesten klientfakturering som virkelig sparer tid. Dette er automatisering på høyt nivå!

Kom i gang med Klientfakturering

EHF: ELEKTRONISK FAKTURERING

EHF betyr elektronisk handelsformat, og fordelene ved å bruke dette fakturaformatet er store. Du slipper at fakturaer blir OCR-tolket, du slipper å sende og motta faktura via epostserver, det er sikrere, kjappere og rett og slett bedre.

Kom i gang med EHF

ZIRIUS ONLINE PRINT

Printe, brette og sende fakturaer er ikke nødvendig lenger. Ett klikk i Zirius så er de sendt til vårt printsenter i stedet! Der gjøres hele jobben for deg.

Kom i gang med Zirius OnlinePrint

XLrapporten

Gir innsiktsfulle rapporter for god økonomistyring, med kommentarer og analyse.

God integrasjon med flere regnskapssystemer. Kan også brukes sammen med tilleggsproduktet Likviditetsbudsjett.

Lav brukerterskel – kom i gang på 10 minutter

Kom i gang med XLrapporten

ZIRIUS OG SVEA FINANS

Svea Finans kan ivareta hele inkassoprosessen for bedriften. En tett integrasjon som gjør at du har full oversikt og kan styre hele prosessen fra Zirius.

Kom i gang med Zirius og Svea Finans

ZIRIUS TIMEREGISTRERING APP

Zirius Timeregistrering er en app for registrering av timer mot Ordre/Prosjekt/Kunde/Generelle timer, eller som en Stemple inn/ut funksjon. Timefangst fra app synkroniseres til Zirius, og godkjennes /behandles videre i Zirius.

Kom i gang med Zirius Timeregistrering App

ZIRIUS INTEGRASJON MED SPEEDYCRAFT

SpeedyCraft er et Mobilt ordresystem tilpasset elektro, rør, entreprenører, FDV, bygg og anlegg etc.

SpeedyCraft registrerer timer, kostnader, materiell og dokumentasjon, og synkroniserer informasjon mellom utearbeidere og kontoret.

Kom i gang med SpeedyCraft og Zirius

ZIRIUS LOGISTIKK APP

Zirius Logistikk forenkler hverdagen for bedrifter med fokus på lagerstyring.

Du kan effektivisere logistikkstyringen i bedriften med Zirius Logistikk App. For bruk på håndterminal – eller egen mobiltelefon. Zirius Logistikk er utviklet for Android og kommuniserer i sanntid med Zirius via Wi-Fi eller mobilnett.

Kom i gang med Zirius Logistikk App

NYSGJERRIG?