Oppdatering Zirius versjon 3.7 31.01.2020

Her er nyheter for oppdatering av Zirius versjon 3.7. Oppdatering inneholder database oppdatering.

• Android Time APP: Ny applikasjon for mobil med Android operativsystem. Timeregistrering for ansatt, mot ordre eller prosjekt. App lastes ned fra Google Play. Kontakt forhandler eller send e-post salg@zirius.no for mer info.
  • Ordre – Rabatt 2: Nytt oppsett under firmaopplysninger – enheter, for å aktivere to felt for rabatt på ordrelinje. Skal rabatt 2 vises på blanketter må de spesialtilpasses.
  • EHF – AS4: Kommunikasjon for mottak og forsendelse av EHF faktura oppgradert til ny AS4 protokoll. Krav for alle Aksesspunkt fra 01.02.2020.
  • EHF videresending: Rutine for å importere EHF faktura og sende den videre til kunde på EHF, e-post eller printsenter. Endret til EHF3.0
  • Forsendelse Innkjøp: Nytt forsendelseformat. Innkjøp i .csv format som kan importeres som ordregrunnlag i annen Zirius klient. OrgNr fra firma som genererer innkjøpet, brukes ved oppslag mot kunderegister i firma som importere ordren.
  • Ordreimport GolfBox: Endret på oppdatering av kundenavn og rettelse på kalkulering av priser ved import av ordregrunnlag fra GolfBox.
  • Ordreimport GBAO01: Forbedret oppslag mot kunde- og vareregister ved import. Oppsett om ordrenummer skal tildeles fra fil eller teller i Zirius.
  • Ordreimport CSV: Ordrenummer fra import legges i PO nummer feltet i tillegg til fremmedref. Kilde oppdateres med informasjon om importformat.
  • Ordreimport EDI: Lagt inn kontroll mot bestillers rabatt ved import av ordregrunnlag på Logiq EDI format, der det er kjedestruktur for å styre fakturamottaker og bestiller.
  • Visma Avendo dagbok import / -eksport: Endret slik at semikolon (;) erstattes med blankt felt ved import, og rettelse på utlegg fra Zirius (Visma Rubicon) ved kundeinfo ved eksport (kundeinfo kun på reskontroposter).
  • Byrå modul – Org.nr.: Lagt inn mulighet for visning av org.nr. på firma / klient som er meldt inn i byråoversikt som brukes av regnskapskontorer. OrgNr legges til via tabelloppsett.
  • Prosjekt – viderefakturering løpende prosjekter: Lagt til visning av avdeling på regnskapsposter som legges til på utgående faktura. Avdeling må legges til fra tabelloppsett.
  • Innkjøp – leveringsdato: Endret på styring av leveringsdato på innkjøpslinje.
  • Purre- / Rentenota: Oppdatert med firmaopplysninger, lagt til foretagsregistrert og om firma er MVA registrert.
  • Varetelling: Oppdatert kontroll ved lagring av grunnlag varetelling .
  • Varelokasjon: Automatisk oppdatering mot standard lokasjon på vare, hvis vare feilaktig er meldt inn uten lokasjon.
  • Prosjektoversikt: Gjennomgang og rettelse for visning av prosjekttall i prosjektoversikten.
  • OCR tolk: Endret på behandling og oppdatering av faktura- og forfallsdato. OCR tolken benyttes i Dokumentflyt i Zirius ERP og Bilag i Zirius Portal.
  • Trelast: Endring i utlegg EDI format Logiq Faktura, tilpasset til rabatt2
  • Trelast: Endret Slette pakke og sletteårsak. Det er nå tvang på å hente sletteårsak fra eksisterende sletteårsaker.
  • Trelast: Pakkeoppslag-Historikk. Viser nå klokkeslett per hendelse, i tillegg til dato.