Oppdatering 27.03.2020 Zirius Logistikk og Time App

Det kommer en oppdatering idag fra Google Play på Zirius Logistikk og Time App for Android. Her er punkter i oppdateringen:

• Zirius Logistikk APP:
    • Ny ordre / Ordreplukk – Ta bilde: Det er lagt inn rutine for å ta bilde som kan legges ved vedlegg på ordre i Zirius.
    • Ordre referanser: Det er utvidet med visning av Vår referanse fra Zirius, gjør det enklere å velge rett ordre i ordreoversikt.
    • Standard lager / lokasjon: Vareoverføring, og varejustering. Det foreslås lokasjon definert som standard på valgte lager.
    • Vareinfo – produktbilder: Dersom det finnes bilde på varen i Zirius vil bildet vises i Vareinformasjon.
  • Zirius Time APP:
    • Timeliste: Lagt til visning av sum timer pr uke, med mulighet å legge til timer.
    • Ordre avsluttet: Lagt til mulighet å sette ordre avsluttet. Vises i eget felt Avsluttet som kan legges til i ordreoversikten i Zirius.
    • Ordre referanser: Det er utvidet med visning av Vår ref ordren i Zirius, gjør det enklere å velge rett ordre i ordreoversikt.

For å ta i bruk enkelte av de siste funksjonen kreves det også en oppdatering av server (TomCat-tjeneste) Kontakt din forhandler for å få bistand til oppgradering av denne.

Ønsker du mer informasjon om Zirius Logistikk eller Time App kan du lese om det under Kom i gang.