Oppdatering 27.03.2020 Zirius versjon 3.7

Her er nyheter for oppdatering av Zirius versjon 3.7. Oppdatering inneholder ikke database oppdatering.

• Ordre – Timer: Rettet på rutinen for godkjenning av timer i ordre og oppdatering og kalkulering av timelinjene på utgående ordre.
  • Varer – Lagerliste: Rettet på lagerliste rapport til skjerm. Enkelte utvalg gikk mot registrert dato og ikke mottatt dato.
  • Fastprisavtale – Valuta: Rettet på bruk av Fastprisavtale med valuta.
  • Varer – Struktur pakkevare: Rettet på oppdatering av ønsket leveringsdato ved registrering av ordrelinjer, endringer gjelder ved bruk av strukturvare med egenskap pakkevare.
  • Regnskap – Innbetalinger: Forbedret rutine for kobling av KID mot reskontroposter i innbetaling.
  • OCR Tolk: Det er gjort en rekke tilpasninger på oppdatering av nøkkeldata for inngående faktura.
  • Svea – Grupper poster: Det er lagt inn parameter for Svea. Klient Innstillinger, Regnskap og Svea – Gruppere poster. Det anbefales ikke å aktivere dette, men har firma mye historikk og det kjøres purring i Zirius (kun inkasso til Svea) vil aktivering av Grupper poster sette tilbake rutinen slik den fungerer som standard i Zirius.
  • SpeedyCraft – Kalkuler pris: Det er lagt inn nytt parameter under Klient innstillinger, PDA og SpeedyCraft for Kalkuler priser i Zirius. Styres om priser fra SpeedyCraft skal brukes eller pris fra prisavtaler i Zirius.
  • Android – Timer: Rettelse på oppdatering mva kode, kundeid og hodeid ved oppdatering av timer mot prosjekt.