Oppdatering 29.05.2020 Zirius versjon 3.7

Her er nyheter for oppdateringen av Zirius versjon 3.7. Oppdateringen inneholder ikke database oppdatering.

• Remittering: Rettelse ved bokføring av delbetaling fra Zirius Portal.
  • Internordre: Rettet på oppdatering av beholdningsendring ved bruk av rutine Ny internordre – som flytter materiell mellom lager eller dimensjoner.
  • SpeedyCraft: Lagt til mulighet for å få endrede sjekklister tilbake til Zirius uavhengig om det er endringer på ordre eller ikke i SpeedyCraft. Fjernet begrensninger ved synkronisering av stor prosjektstruktur med over 100 aktiviteter.
  • Vareimport Byggtorget: Endret rekkefølge på kalkulering av kostpris og innkjøpspris ved import.
  • Ordre: Rette på styring av tekstlinje knyttet til ordrelinjen som splittes ut ved dellevering.
  • Strukturvare: Rettet problem med oppdatering av dobbelt antall ved reservering mot innkjøp.
  • Prosjekt: Lagt til felt for ansvarlig under prosjektleder i kontraktsopplysninger.
  • Prosjekt og Tilbud. Endret blankett for Tilbud slik at den også kan benyttes ved kontraktstype Fastprisprosjekt.
  • Zirius Logistikk App: Endret slik at varebeholdning også bokføres ved varejusteringer fra logistikk app.