Lønnsslipp for ansatte

0 views 0

Lønnsslipp for den ansatte

For utsendelse av e-postvarsel om lønnsslipp i Zirius Lønn, se Lønn –Rapporter

Den ansatte mottar en e-post med informasjon om at det er en lønnsslipp tilgjengelig, og en link til å logge seg på Zirius Portal. Ved først login blir bruker bedt om å opprette eget passord.

Det finnes også en app Min Zirius, for blant annet lønnsslippen på mobil.  Det sendes også push-varsler ved ny lønnsslipp ved bruk av Min Zirius. App’n kan benyttes på Android eller IOS enheter. Forutsetning for å benytte Min Zirius er at det brukeren har opprettet passord på Zirius Portal (zerp.no).

Etter login i zerp.no  vil bruker få tilgang til Lønnsslipp i hovedmenyen, og under ligger menypunkt for Årsrapporter. Her kan bruker dobbeltklikke eller velge Vis på aktuell Lønnsslipp.

Har bruker glemt dette passordet neste gang,  må de velge Glemt passord i innloggingsbildet.