Lønnslipp for ansatte

0 views 0

Lønnslipp for den ansatte

Den ansatte mottar en e-post med informasjon om at det er en lønnslipp tilgjengelig, og en link til å logge seg på Zirius Portal.  For utsendelse av e-postvarsel om lønnsslipp, se Rapporter

Det finnes også en app Min Zirius, som gir den ansatte tilgang til lønnsslippen. App’n kan benyttes på Android eller IOS enheter.

Er det første gangen de logger seg inn vil bruker bli bedt om å opprettet eget passord.

Har bruker glemt dette passordet neste gang,  må de velge Glemt passord i innloggingsbildet.

Etter login vil bruker få tilgang til Lønn i hovedmenyen, og under ligger menypunkt for Lønnslipp. Her kan bruker dobbeltklikke eller velge Vis på aktuell Lønnslipp.