Lønnslipp for ansatte

0 views 0

Lønnslipp for den ansatte

Den ansatte mottar en e-post med informasjon om at det er en lønnslipp tilgjengelig, og en link til å logge seg på Zirius Portal.  For utsendelse av e-postvarsel om lønnsslipp, se Rapporter

Er det første gangen de logger seg inn vil bruker bli bedt om å opprettet eget passord.

Har bruker glemt dette passordet neste gang,  må de velge Glemt passord i innloggingsbildet.

Etter login vil bruker få tilgang til Lønn i hovedmenyen, og under ligger menypunkt for Lønnslipp. Her kan bruker dobbeltklikke eller velge Vis på aktuell Lønnslipp.