Lønnslipp for ansatte

0 views 0

Lønnslipp for den ansatte

For utsendelse av e-postvarsel om lønnsslipp i Zirius Lønn, se Rapporter

Den ansatte mottar en e-post med informasjon om at det er en lønnslipp tilgjengelig, og en link til å logge seg på Zirius Portal. Ved først login blir bruker bedt om å opprette eget passord.

Det finnes også en app Min Zirius, som gir den ansatte tilgang til lønnsslippen. App’n kan benyttes på Android eller IOS enheter. Forutsetning for at man benytte Min Zirius er at det brukeren har eget passord til Zirius Portal.

Har bruker glemt dette passordet neste gang,  må de velge Glemt passord i innloggingsbildet.

Etter login vil bruker få tilgang til Lønn i hovedmenyen, og under ligger menypunkt for Lønnslipp. Her kan bruker dobbeltklikke eller velge Vis på aktuell Lønnslipp.