Zirius Kompetanse

ZIRIUS KOMPETANSE

Det kan være utfordrende å sette av tid til å holde seg oppdatert på nye og eksisterende rutiner i et økonomisystem. Vår samarbeidspartner Zirius Kompetanse tilbyr både e-læringskurs og klasseromskurs i Zirius-moduler. Les mer under for å finne kursene du trenger.

Samtidig setter Zirius opp webinarer om rutiner og moduler. Vi legger ut alt som skjer under Aktiviteter – hold deg oppdatert med våre tilbud!

KURS MED ZIRIUS KOMPETANSE

Zirius er et funksjonsrikt system som stadig utvikles til det beste for våre kunder. Hold deg oppdatert med e-læring- og klasseromskurs med Zirius Kompetanse!

Her er noen av fordelene med å bli medlem på Zirius Kompetanses kursportal:

  • Bygg din egen CV
  • Hev din kompetanse
  • Få en mer effektiv hverdag
  • Treff andre på en virtuell møteplass
  • Tilgang når som helst og hvor som helst
  • Snakk med andre i forum

MEDLEMSKAP

Zirius Kompetanse tilbyr lettfattelige og gode e-læringskurs som du kan ta hvor du vil og i ditt eget tempo. Kursene kan tas enkeltvis eller legges inn i et læringsløp. Etter beståtte kurs får du tildelt en utmerkelse som er dokumentasjon på gjennomført kurs. På kursportalen finner du standardkurs på hele moduler, og minikurs på enkelte rutiner.

Med Zirius Kompetanses kurs får du mer innsikt, og lærer nye rutiner som gir bedre flyt. Lær deg å utnytte systemet til fulle på ziriuskompetanse.no! Medlemskap koster kr 67/mnd for tilgang til alle kurs på kursportalen.

Ønsker du å registrere deg som medlem? Ta kontakt med din forhandler!

E-LÆRING

E-læringskurs kan tas når som helst, hvor som helst, i det tempoet du selv bestemmer. Du kan ta følgende kurs:

KLASSEROMSKURS

Foretrekker du fysiske klasseromskurs med en kursholder? Det settes jevnlig opp klasseromskurs i Zirius Portal, Regnskap/reskontro, Dokumentflyt og Prosjekt, hvor du får tilgang på en Zirius-ekspert og kan treffe andre som bruker samme system som deg.

KLIKK HER FOR OVERSIKT OVER NESTE KURSRUNDE

Zirius Kompetanse: Kurs i Zirius - e-læring og klasseromskurs