Zirius Kompetansedag 2020

ZIRUS KOMPETANSEDAG 2020

Grand Hotel Oslo, torsdag 12. november

For femte år på rad håper vi å kunne invitere til Zirius Kompetansedag. Sted og dato er satt med reservarsjon på Grand Hotel Oslo, torsdag 12. november 2020.

HOLD AV DAGEN!

Vi forstår at vi lever i en vanskelig tid om dagen. Samtidig er november et stykke fram i tid, og vi håper at landet vårt har normalisert seg noenlunde til da. Myndighetene har satt en foreløpig dato, 15. juni for arrangementer som ikke kan ivareta kravene om 2 meters avstand. 1. mai vurderes dette tiltaket på nytt, og vi avventer derfor med å åpne for påmelding av Zirius Kompetansedag 2020 til vi vet mer om når dette kravet oppheves. Skulle det derimot vise seg vanskelig å samles under samme tak i november, vil vi forsøke å gjennomføre Zirius Kompetansedag 2020 som et nettbasert arrangement. Mer informasjon kommer… Så merk av dagen i kalenderen!    

KLIKK HER FOR FORELØPIG PROGRAM

ZIRIUS KOMPETANSEDAG 2020

Zirius Kompetansedag er en dag fylt med inspirerende faglig og sosialt innhold for deg som bruker Zirius. Se hva som skjer, hør våre tanker om fremtiden, og bli inspirert av hva andre i din bransje har gjort i møte med en stadig mer digitalisert hverdag i rask endring.

Årets arrangement kommer til å fokusere på omstilling gjennom muligheter som sparer tid og kostnader, presentert gjennom praktiske og relevante eksempler. Vi vil vise hva som utvikles for din bransje, hvordan du kan få systemet til å jobbe for deg, og hvilke gevinster din bedrift kan hente fra dette.

MØT NOEN AV VÅRE INTEGRASJONSPARTNERE

Zirius har mange integrasjoner, og vi kommer i år også til å invitere noen av våre integrasjonspartnere til å stille med egen mini-stand under dagen. Mer informasjon om hvem og hva kommer

BLI MED PÅ KONTORET!

Etter mange positive tilbakemeldinger ifm fjorårets arrangement i våre lokaler ønsker vi å gjenta suksessen. Vi utvider derfor arrangementet fra kl 16:30 til 20:00, og ønsker alle velkommen. Her blir det sosialt, servert småretter, samt noe godt i glasset. Velkommen!

TID: Torsdag 12. november kl 09:00

STED: Grand Hotel Oslo

Zirius Kompetansedag 2020 Grand Hotel Scandic

PRIS:
1495,- som også inkluderer arrangementet “Bli med på kontoret” hos Zirius (se program for detaljer)

PÅMELDING:
Kommer (Påmeldingsfrist: innen onsdag 4. november)

OVERNATTING:
Vi har avtale med Grand Hotel (bookingkode kommer) for overnatting ifm Zirius Kompetansedag 2020

REGNSKAPSFØRERE:
Regnskapsførere som deltar kvalifiserer til 3 utdanningstimer i kategori “Annet”

LURER DU PÅ NOE?
Kontakt gjerne lena@zirius.no hvis du har spørsmål vedrørende dette arrangementet.

HOLD AV DAGEN!

TORSDAG 12. NOVEMBER 2020

PROGRAM OG GRUPPEINNDELING

Zirius Kompetansedag er et verdifullt arrangement for alle som bruker Zirius. Vi begynner med et felles program på morgenen og går deretter til gruppeinndelt program med tilpassede temaer på følgende områder (se hvilken gruppe som passer deg under før du går til påmeldingskjemaet):

08:30-09:00: REGISTRERING OG FROKOST

 • Servering av bagels, sandwicher, kaffe og te

09:00-11:00: FELLES PROGRAM (alle grupper, Rococo-salen)

 • Velkomst
 • Status
 • Nyheter

11:15-13:00: GRUPPEINNDELT PROGRAM: ZIRIUS BYRÅ / ZIRIUS PROSJEKT / ZIRIUS (KLIKK FOR Å LESE MER)

 • Optimal utnyttelse av Zirius
 • Praktisk bruk

13:00-14:00: LUNSJ (Speilsalen)

14:00-16:00: GRUPPEINNDELT PROGRAM FORTSETTER

  16:05-16:15: AVSLUTNING, OPPSUMMERING FAGLIG PROGRAM (Rococo-salen)

  16:30-20:00: BLI MED PÅ KONTORET!

  • Sosialt arrangement i våre lokaler (ingen ekstra kostnad)
  • Servering av småretter og noe godt i glasset
  • Universitetsgata 22/24, 3. etasje
  • Velkommen!

NB: Vi strømmer den faglige delen. Tar du med egen PC kan du dermed enkelt følge presentasjonene direkte på den underveis.

GRUPPEINNDELING

ZIRIUS BYRÅ

Effektiv administrasjon av regnskapskontorets kunder

 • Nye kunder: Vi ser på hvordan standardisering via maler gir byrået rask igangsettelse av nye kunder
 • Klientfakturering: Få økonomisk kontroll på hva hver kunde bruker av tjenester for egen kontroll ved fastprisoppdrag eller enkel viderefakturering.
 • Kundeløsninger: Hvordan styrke / effektivisere samhandlingen med egne kunder ved å ta i bruk Zirius sine løsninger fra fakturabehandling, bankintegrasjon til lønn. Vi tar en gjennomgang av nyheter og hva som kan leveres ut til egne kunder.
 • Verktøykassa: Zirius har mange gode moduler og rutiner som kan brukes internt eller mot kunder, pluss en rekke integrasjoner. Vi tar en gjennomgang av hva det er jobbet med i det siste.

ZIRIUS PROSJEKT:

For entreprenører og andre som bruker Zirius prosjektmodul

 • Prosjekthåndtering: Vi ser på flyten fra opprettelse av nytt prosjekt med tilbud / budsjett, registrere kostnader, fakturere og gjennomføre etterkontroll.
 • Datafangst: Å samle inn data tidligst mulig og unngå dobbeltregistrering er hele tiden i fokus. Vi ser på egne og integrerte løsninger for bl.a. timefangst, materiellregistrering.
 • Tilleggsordre / Underprosjekt: Hvordan kan bedriften få kontroll på endringer og større prosjekter? Vi ser på bruk av tillegg og underprosjekter.
 • Anleggsregister: Zirius har et eget register for å holde oversikt over maskinparken. Kjør avskrivning og hold kontroll på intern eller ekstern utleie av maskiner.
 • Rapportering: Etterkontroll er viktig for å lære hva som kan forbedres til senere prosjekter. Vi ser på egne og eksterne rapporteringsverktøy.

ZIRIUS:

For alle som bruker et eller flere av følgende produkter: 

 • OLFI: Hvordan få bedre kontroll på ordre, logistikk, faktura og innkjøp i Zirius. Hva er det jobbet med i det siste og hvordan kan Zirius effektivisere flyten ytterligere med bl.a. elektronisk handel, håndholdte enheter, o.l.
 • Service: Vi tar en gjennomgang av servicemodulen og hvordan den kan hjelpe bedriften å holde kontroll på serviceoppdrag.
 • Kasse: Visste du at Zirius har en egen kasseløsning? Vi viser hvilke muligheter som ligger i løsningen og hvordan den effektiviserer prosessen fra kontantsalg til ferdig oppdatert regnskap.
 • Regnskap: Vi ser på regnskapsflyten fra håndtering av inngående bilag, godkjenne dem til betaling, automatikk på håndtering av utgående faktura med oppdatering av innbetalinger og lønn. Full elektronisk håndtering og fordeler?

HOLD AV DAGEN!

TORSDAG 12. NOVEMBER 2020