Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

Presentasjon av integrasjonen SpeedyCraft – 25. juni (webinar)

25-06-19 @ 09:00 - 10:00

Gratis presentasjon av integrasjonen SpeedyCraft – 25. juni, kl: 09-10 (webinar).

Klikk her for å melde deg på

Zirius har utviklet ny integrasjon mot det mobile ordresystemet SpeedyCraft.
I webinaret ser vi på hvordan arbeidsordre kan opprettes mot ordre eller prosjekt i Zirius, og sendes ut til korrekt bruker for registrering av materiell og timer før den avsluttes på mobil enhet.

SpeedyCraft – mobilt ordresystem

SpeedyCraft registrerer timer, kostnader, materiell og dokumentasjon, og synkroniserer informasjon mellom utearbeidere og kontoret.

Les mer om SpeedyCraft her

Detaljer

Dato:
Tid
Kategori for Arrangement: