Kom i gang

Kom i gang med våre tjenester

Skal du begynne med en ny rutine? Tatt i bruk en ny funksjon? Eller er du bare nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes? I Zirius har vi mange smarte løsninger som kutter flere ledd i din arbeidsprosess.

Særlig fokuserer vi på å utvikle automatikk som virker forenklende på din hverdag. Med denne automatikken vil økonomiarbeidet oppleves enklere og raskere. Du kan overlate manuelle rutiner og tungvinte tidstyver til systemet, slik at du har mer tid til å gjøre andre ting.

Her har vi samlet noen korte veiledninger som hjelper deg med å komme i gang.

Kom i gang med våre løsninger i Zirius Økonomisystem

  ZIRIUS ONLINE BANK

Et par klikk i Zirius og alt er bokført! Godkjenne faktura, legge inn i nettbank og betale? Ikke med OnlineBank. Sende ut faktura, gå inn i nettbank og hente innbetalinger? Ikke med OnlineBank.

Kom i gang med Zirius OnlineBank

  KRAFTPAKKE FOR REGNSKAPSKONTORET

Med Zirius Byrå sitter regnskapskontoret i førersetet. Modulen gjør mange rutiner for deg, og du gir kundene dine løsningene de trenger. Både de med manuelle bilag og de som gjør det meste selv blir fornøyd med Zirius!

Kom i gang med Kraftpakke for regnskapskontoret

  KLIENTFAKTURERING

Mange regnskapskontor bruker tid og ressurser på å få fakturert ut alle tilleggstjenester til kundene sine. Derfor har vi lansert tjenesten klientfakturering som virkelig sparer tid. Dette er automatisering på høyt nivå!

Kom i gang med Klientfakturering

  ZIRIUS ONLINE PRINT

Printe, brette og sende fakturaer er ikke nødvendig lenger. Ett klikk i Zirius så er de sendt til vårt printsenter i stedet! Der gjøres hele jobben for deg.

Kom i gang med Zirius OnlinePrint

 EHF: ELEKTRONISK FAKTURERING

EHF betyr elektronisk handelsformat, og fordelene ved å bruke dette fakturaformatet er store. Du slipper at fakturaer blir OCR-tolket, du slipper å sende og motta faktura via epostserver, det er sikrere, kjappere og rett og slett bedre.

Kom i gang med EHF

NYSGJERRIG?