Zirius Logistikk app

282 views 0

Zirius Logistikk forenkler hverdagen for bedrifter med fokus på lagerstyring.

Nå kan du effektivisere logistikkstyringen i bedriften med Zirius Logistikk App. For bruk på håndterminal – eller egen mobiltelefon. Zirius Logistikk App er utviklet for Android og kommuniserer i sanntid med Zirius via Wi-Fi eller mobilnett.

En liten introduksjon til Zirius Logistikk

• Ordreregistrering og Ordreplukk, med mulighet for å legge ved bildet som vedlegg på ordren.

• Vareinformasjon med bilde av varen.
  • Varejustering inn/ut av lager eller vareoverføring mellom lagre

• Registrer Innkjøpsbehov og bekrefte Varemottak
  • Uttak av materiell mot prosjekt
  • Flere rutiner tilpasset spesielt for Trelastbransjen.

Det er også en tilgang til Varetelling, men dette er den samme løsning for varetelling  som vi har i egen app for varetelling.

Anbefalingen er at app installeres på en enhet som har innebygd strek-kodeleser for mest mulig effektiv arbeidsflyt. Hvilke enhet som passer for bruk i din bedrift er avhengig av hvilke krav du har til hva en enheten skal tåle av belastninger i ditt driftsmiljø.  Dersom app lastes ned på en Android telefon, så er det mobilens kamera som vil fungere som strek-kodeleser.

Det må settes opp en webservice som går sanntid og som sørger for kommunikasjon mellom Zirius ERP og Zirius Logistikk.  Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

Last ned fra Google Play

Tilpasning for bruker

Bruker kan velge mellom språk Norsk eller Engelsk, sette sin favorittrutine – standard rutine som app går til etter innlogging.