XLrapport og XLbudsjett endring 2022

141 views 0

For deg som benytter XLrapporten og/eller XLbudsjett

Som følge av at Zirius i 2021 tok over produktene XLrapporten og XLbudsjett vil det være nødvendig å gjøre noen få enkle grep før 01.03.22. Din lisens må styres mot Zirius lisensserver. Dette må gjøres før 01.03.22 som er dato den gamle lisensen hos Lederkilden utgår.

Endringen kan du enkelt gjøre selv. Dersom du har en driftsleverandør, hør om de kan være behjelpelige.

For deg som bruker XLrapporten:

• Lokaliser mappen du i dag har Xl-rapporten installert
  • Her finner du: XLrapport.xlsm. Gi denne filen et nytt navn.
  • Last ned ny fil XLrapporten (03/2022)
  • Start opp den nye XLrapport.xlsm for å starte programmet
  • Legg inn ditt nye brukernavn og passord (sendt ut pr e-post)
  • Dersom du har direktekobling mot en database og oppsettet mangler, legg inn ditt oppsett.

For deg som bruker XLbudsjett:

• Last ned LikviditetsBudsjett og Langtidsbudsjett
  • Legg inn ditt nye brukernavn og passord (sendt ut pr e-post)
  • Dette vil være regnearkene du må benytte fremover
  • Kopier over tall fra det “gamle” regnearket.