Løsninger

VÅRE LØSNINGER

Zirius leverer løsninger som passer de fleste bedrifter. Systemet videreutvikles kontinuerlig i tett dialog med våre kunder. Det er enkelt å komme i gang, et system å vokse med, noe kundene verdsetter. Vi har også konvertering fra en rekke andre løsninger.

Zirius er både en tradisjonell ERP-løsning og en skyløsning. ERP gir mange muligheter for bedrifter som ønsker utvidet funksjonalitet, mens skyløsningen Zirius Portal passer for bedrifter med enklere behov. Disse kan kombineres til en meget effektiv hybridløsning.

Over årene har vi bygd opp betydelig kunnskap innen bransjer som regnskap, entreprenør, handel og trelast. Vår bransjekunnskap gjør at vi kan spesialtilpasse løsninger etter behov, noe som er viktig for våre kunder. Zirius er et omfangsrikt system, men har også integrasjoner mot mange andre løsninger. Plukk rutiner din bedrift har behov for, eller velg en av våre ferdige bransjeløsninger.

Zirius økonomiløsning - som kan brukes på mobil, tablet og pc

VÅRE LØSNINGER FOR BRANSJER

Zirius er et allsidig økonomisystem som passer de fleste norske bedrifter. Samtidig er vi spesialisert på noen utvalgte bransjer. Bransjekunnskap er viktig for å forstå bransjens utfordringer.

Våre funksjonsrike bransjeløsninger er derfor utviklet i samarbeid med våre kunder gjennom flere år, som gir deg spesialtilpassede og brukervennlige løsninger.

VÅRE LØSNINGER MED INTEGRASJONER

Gode bransjeløsninger innebærer også å bygge integrasjoner, noe Zirius gjør mot en mengde systemer. Det betyr at du kan få det beste av flere systemer i én løsning.

KLIKK HER FOR Å SE HVILKE INTEGRASJONER SOM TILBYS.

Zirius har integrasjoner mot systemer som smartdok, handyman, visma huldt & lillevik lønn

NYSGJERRIG?