Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

Presentasjon av Zirius Nettbutikk – onsdag 15. april kl 09:00 (webinar)

15-04-20 @ 09:00 - 10:00

Gratis
Bli kjent med en brukervennlig og prisgunstig nettbutikk
Trenden er klar -vi handler mer og mer på nett. I løpet av den seneste tiden har netthandelsen økt voldsomt, og analytikere tror den positive trenden skal fortsette. Vi ønsker derfor å invitere deg til presentasjon av Zirus Nettbutikk -en løsning som raskt gir deg et nytt utsalgssted på nett.

Zirius Nettbutikk
Zirius Nettbutikk er helintegrert med Zirius ERP, med moderne utseende og teknologi til en gunstig pris. Zirius ERP er dermed hjernen og basen i løsningen, hvor all informasjon til nettbutikken som vareinfo, bilder, lagerstatus, kategorier, kunder, brukere osv administreres og synkroniseres i fra. Mens nettbutikken sender ordre- / kundedetaljer  og betalingsinformasjon tilbake.

Zirius Nettbutikk er basert på ferdige rammeverk for at din butikk raskt kommer på nett, men som selvfølgelig også kan tilpasses individuelle behov.  Den er enkel å komme i gang med, har god brukervennlighet for system- / butikkbruker, med et innbydende brukergrensesnitt for kunder.

Klikk her for å melde deg på presentasjon av Zirius Nettbutikk, onsdag 15. april kl 09:00

Fordeler:

• Fullt integrert med Zirius ERP (2-veis kommunikasjon)
  • Prisgunstig (lav oppstartskosnad / mnd vedlikehold)
  • Enkelt og raskt å komme i gang med
  • Brukervennlig
  • Ferdige løsninger for privat- (B2B) og bedriftsmarkedet (B2C)
  • Skreddersøm for privat- (B2B) og bedriftsmarkedet (B2C)

Detaljer

Dato:
15-04-20
Tid
09:00 - 10:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://zirius.us12.list-manage.com/track/click?u=d7e209f0343a3b6b2948e3140&id=ec95a0c275&e=536f30b898

Arrangør

Zirius AS
Telefon:
E-post:
post@zirius.no
Hjemmeside:
www.zirius.no

Sted

Webinar
Telefon:
Hjemmeside:
www.zirius.no