Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

Presentasjon av Zirius OnlineBank – 14. mai kl 09:00 (webinar)

14-05-19 @ 09:00 - 10:00

Gratis webinar 14. mai kl 09:00 hvor vi presenterer og viser mulighetene OnlineBank byr på.

Klikk her for å melde deg på

OnlineBank -Integrerer nettbanken din med Zirius
Zirius OnlineBank integrerer din bank med økonomisystemet. Det lar deg håndtere inn- og utbetalinger direkte i Zirius -og eliminerer dermed behovet for manuell innlogging i nettbanken. Resultatet er effektivt, med vesentlig redusert tidsforbruk gjennom automatiserte betalings- og bokføringsprosesser.

Fordeler med OnlineBank:

• Eliminerer manuelle rutiner og innlogging i nettbanken
  • Utføre bankbetalinger direkte i Zirius
  • Innbetalingsoversikt fra nettbanken leses rett inn i Zirius
  • Automatisert innhenting fra banken (krever Zirius Byrå)
  • Automatisk postering ut i fra KID, bankkonto, beløp og melding.
  • Enkelt oppsett av konteringsregler som automatisk kobler innbetalingene mot leverandør, kunde eller konto ut i fra bankkonto og melding på innbetaling

Hvilke banker kan integreres:

• DNB
  • Nordea
  • SpareBank1
  • Nets (passer alle med kundeforhold i andre banker enn nevnte over)

Klikk her for informasjon om hvor enkelt du kommer i gang med OnlineBank

Detaljer

Dato:
Tid
Kategori for Arrangement: