Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

Svea – betalingsoppfølging av dine kunder, 3. mars kl 09:00 webinar

03-03-20 @ 09:00 - 10:00

Presentasjon på nett av integrasjonen med Svea for purre- og inkassohåndtering.

Bruker du mye tid på betalingsoppfølging av kunder? Med integrasjonen mot Svea kan du, direkte i Zirius, overlate det til de som kan det best. Svea har lang erfaring og etablerte rutiner som sikrer en profesjonell oppfølgning som ivaretar dine kunder. Løsningen er kostnadsfri å starte med og har ingen faste årsavgifter for din bedrift. Meld deg på vår presentasjon av integrasjonen med Svea og se hvor enkelt det er.

Klikk her for å melde deg på presentasjon av integrasjonen med Svea

Detaljer

Dato:
Tid
Kategori for Arrangement: