Startsiden

7 views 0

Startsiden (Hjem)

Etter innlogging åpnes en startside (eller Hjem) som kan tilpasses ut fra funksjoner du trenger for daglige rutiner. Gir raskt tilgang til rutiner som er jevnlig i bruk.

Det er lagt opp til at du skal kunne legge til statusbilder (Widgets) du ønsker å ha på skrivebordet, og at du skal kunne bevege deg raskt i løsningen.

Under Min profil kan det settes opp hvilke firma som skal komme opp når du logger på. Ellers kan du bytte firma ved å klikke på firmanavn oppe i venstre hjørne.

Skrivebordselementer kalles Widgets i Zirius Portal, og det finnes forhåndsdefinerte widgets å velge mellom ut fra hvilken modul som er aktivert.

• Skrivebordselementer (Widgets) kan legges til ut fra hvilken modul som er aktivert ved (+) oppe i høyre hjørne.
  • Skrivebordselementer kan fjernes ved å lukke hvert enkelt, eller legges til ved hjelp av plusstegnet øverst til høyre i bildet.
  • Du kan tilpasse visningen ved å dra og slippe de forskjellige elementene, for å skape det oppstartsbildet du ønsker.

Oppsett lagres pr brukerprofil. Visning av widgets på din startsiden gjøres ved å velge PÅ/AV fra oversikten over tilgjengelige Widgets.

Det finnes et utvalg rapporter, som presenteres grafisk: