Zirius Lønn - lettvint lønnskjøring

0 views 0

Zirius Lønn er et lettvint, skybasert system som er en del av Zirius Portal. Du registrerer informasjon om selskapet og ansatte, og er med det klar for å kjøre din første lønnsberegning. Løsningen er integrert med Altinn for henting av skattekort og innsending av A-melding.

Hvis du har regnskapsfører eller benytter Zirius ERP, kan lønnstransaksjonene enkelt importeres og bokføres i regnskapet. Bruker du timeregistrering har vi også integrasjoner som gjør at du enkelt kan bruke timegrunnlaget i Zirius Lønn. De ansatte får et arkiv med lønnsslipper slik at de har full oversikt på ett sted.

Zirius Lønn er meget enkelt å komme i gang med, og gir deg den funksjonaliteten du trenger. Klikk her for Zirius Lønn Hjelp.