Lønnsoppsett

0 views 0

Lønnsoppsett

Under  Lønnsoppsett, vises Ansattgrupper. Dette er en inndeling av ansatte for eksempel etter timelønn eller fastlønn. Du kan opprette flere om du har behov. Oppsett – Lønn – Ansattgruppe.

Fyll inn årslønn så vil fastlønn og timelønn kalkuleres automatisk basert på verdiene fra Årslønn. Disse verdiene må til som Standard lønnsarter for den ansatte.

Velg “Legg til” til høyre i bildet, for å legge til Standard lønnsarter du vil skal komme som forslag i lønnsberegning.

Trykk på Lagre og fortsett før du går til neste fane.