Rapporter

0 views 0

Under menypunktet Rapporter får du oversikt over lønnskjøringer, feriepengeliste samt årsrapport. Ved Onlinebank ser du også betalingsstatus på lønnsutbetalingen her.

Fra tannhjulet kan du velge

• Vis:  for å se rapporter knyttet til aktuell lønnsrapport,
  • E-post varsel lønnslipper:  for å sende varsel til de ansatte om at lønnsslippen er klar. Se lønnslipp for ansatte

Under Feriepengerlister kan du hente rapport som viser grunnlaget for feriepenger.

Velg aktuelt år og Hent så vises rapport på skjerm. Rapporten gir god oversikt over Grunnlag og Balanse feriepenger.