Skattetrekk

0 views 0

Skattetrekk

Under fanen Skattetrekk, fyll inn personnummer, D-nummer eller Passnr og velg riktig type i nedtrekksmenyen til høyre. Sjekk at Fødselsdato stemmer. Ytterligere informasjon om skattekort får du ved å hente skattekort fra Altinn.

Dersom den ansatte har flere arbeidsgivere må det angis.

Utlending: Fra skatteetatens veiledning A-melding Gjelder fastlønn, timelønn, bonus, feriepenger og andre ytelser for arbeid som er utført i utlandet. (Fra skatteetatens veiledning A-melding)

Grensegjenger: En grensegjenger er en person som er skattepliktig som bosatt i en kommune som direkte grenser til riksgrensen mellom Norge og Sverige eller mellom Norge og Finland og som får lønn for arbeid utført i en kommune som grenser direkte til den samme riksgrensen. (Fra skatteetatens veiledning A-melding)

Trykk på Lagre og fortsett før du går til neste fane.

Du kan  hente skattekort for alle ansatte i hovedmenyen Ansatte (oversiktsbildet) ved å klikke på Mer-knappen oppe til høyre: