Zirius Lønn

0 views 0

Tilbake til hovedmeny

Zirius Lønn er et lettvint, skybasert system som er en del av Zirius Portal. Det er meget enkelt å komme i gang med, og gir deg den funksjonaliteten du trenger. Begynn med å registrere nødvendig informasjon om selskapet og de ansatte. Deretter er du klar for å foreta din første lønnsberegning. I menyen ser du modulene i lønnssystemet, og også slik flyten er tenkt:

Løsningen er integrert med Altinn for henting av Ansettelsesforhold, Skattekort, og selvfølgelig innsending av A-melding og aktuelle rapporter for tilbakemelding fra Altinn.

I Zirius Lønn kan du sende lønnsutbetaling direkte til banken, dersom Zirius OnlineBank er aktivert.

Hvis du eller din regnskapsfører benytter Zirius ERP, kan lønnstransaksjonene enkelt importeres og bokføres i regnskapet.

Det er fullt mulig å bruke Zirius Lønn uten tilknytning til Zirius ERP, eneste forskjellen er at regnskapsbilaget da må bokføres manuelt i eget system. Opprett bruker og selskapet direkte i Zirius Portal, ta kontakt med Zirius for å få aktivert Zirius Lønn på selskapet og så er du klar for førstegangs oppsett i Zirius Lønn.

Bruker du timeregistrering i Zirius Portal eller Zirius app for timeregistrering, kan du enkelt hente inn timer til utbetaling lønn. Vi har også integrasjoner som gjør at du kan bruke annet timegrunnlag i Zirius Lønn.

De ansatte får et arkiv med lønnsslipper slik at de har full oversikt på ett sted.