Terminoppgjør

0 views 0

Under menypunktet Terminoppgjør vises rapporter for Terminoppgjør som er hentet og behandlet tidligere.  For å starte på en ny Termin, velger du Ny Rapport og termin  du ønsker å hente fra Altinn.

Når rapporten er hentet og  kontrollert kan betalingene sendes til bank, forutsatt at du har onlinebank aktivert. Velg opprett betaling fra tannhjulet, så legges betalingene til Bank-Godkjenning og må godkjennes ved BankID derfra.

Terminoppgjør skal sendes fra to forskjellige bankkonti, så viktig at begge er aktivert i din avtale med banken. Du ser hvilke bankonti som er aktivert for OnlineBank under Administrer selskapet- Konfigurasjon -Betaling- Utbetaling.