Prosjekt

0 views 0

Prosjekt kan benyttes som en regnskapdimensjon, som Avdeling, Dimensjon 1 og Dimensjon 2.  Det må krysses av på konto om det Kan eller Må føres på Prosjekt ved bokføring, og om prosjekt skal overføres til regnskap ved fakturaoppdatering. Det kan settes opp i Firmaopplysninger og fanen Dimensjoner at det er pliktig å registrere dimensjoner ved opprettelse av ny ordre. Det kan også legges inn faste dimensjoner på bruker i Brukeradministrasjon.

Felter:

• Nr: Prosjektnummer på 10 bokstaver som kan bestå av tall og bokstaver.
  • Navn: Beskrivende navn på prosjektet.
  • Resten av feltene er opplysningsfelt på prosjektet som kan brukes ved utskrifter.

Ved lisens på Zirius Prosjekt  eller Zirius Service opprettes automatisk prosjekter/service i denne tabellen.