Nordea Oppsett OnlineBank

0 views 0

Avtale med Nordea

Nordea har nå også tilgjengeliggjort en mulighet til  å bestille integrasjonen direkte i nettbanken. For å bestille integrasjon gå til Nordea Kontaktskjema

Trykk på Ny avtale  og velg Nordea i nedtrekksliste. Fyll inn avtaledetaljer med kontaktperson og angi KID.

Velg Aktiver innhenting av innbetalinger for å hente innbetalinger til Zirius.
Utbetalinger blir sendt til betaling i bank etter de er ferdig godkjent fra Zirius. Ønsker du ekstra godkjenning i nettbanken kan du aktivere Godkjenn alle utbetalinger også i Corporate nettbank.

Tjenesten er en basert på at det etableres som ny avtale hos Nordea og Nordea vil deaktivere tidligere avtale ved etablering av ny.

Send inn avtale: Når du trykker OK lages det et PDF dokument som er ferdig utfylt og klart for signering. Person i firma som har signeringsrett må signere, skanne dokument og sende det til cash.management.salg@nordea.com. Normal tar det 1 – 3 dager fra skjema er sendt inn til avtale er aktivert.  Nordea sendes bekreftelse tilbake når avtalen er etablert, men de sender ikke beskjed til Zirius, så det må gjøres av den som får bekreftelsen fra Nordea.

Når det kommer melding fra Nordea om at avtale er aktivert, må det sendes beskjed til lisens@zirius.no

E-posten til Zirius skal inneholde følgende informasjon

• Firmanavn avtalen er opprettet for
  • Kontonummer avtalen er opprettet for
  • AvtaleID
  • Tjeneste som er aktivert (OCR/Egiro/Direkteremittering)
  • E-post på person som skal få varsel om at nye transaksjoner er mottatt

Zirius sender en bekreftelse tilbake når avtalen er registrert.

Priser Nordea

Nordea kan endre sine priser uten av Zirius får beskjed om det. Med forbehold om endringer fra Nordea ser et prisbildet slik ut:

* Zirius veiledende pris, før eventuelle avtaler om rabatt.

** Bruk linken for oppdatert informasjon om prisene til Nordea

Før løsningen tas i bruk

Les mer om forberedelser og oppsett under Aktivere Onlinebank