Abonnement liste

0 views 0

Abonnement liste er fin å bruke for å sjekke grunnlag før generering av ordregrunnlag basert på abonnement. Det er mulig å åpne og redigere abonnementer direkte i listen. Rutiner forutsetter at det er krysset av for at abonnement benyttes i Firma oppsettet og at abonnement er lagt inn på kundene.

Rutiner i Abonnement liste:

• Utvalg: Legg inn hvilken Abonnement gruppe, Aktiv status og Type som det skal dannes liste på og trykk OK.
  • Abonnement liste: Når det trykkes på OK kommer abonnement opp, begrenset på utvalg som er lagt inn. Trykkes det på + foran abonnement vises varer som er knyttet mot abonnement. Sum felt oppe i høyre hjørne viser antall abonnementer, totalsum for alle og en snittpris.
  • Detalj: Ved å markere et abonnement, høyreklikk og velge Detaljer, åpnes samme abonnementbilde som på kunden. Her er det mulig å gjøre samme endringer som ved oppslag fra kundekortet. Trykk på  hvis det er gjort endringer på abonnement.
  • Danne abonnement: Når abonnement liste er vedlikeholdt kan det kjøres generering av ordregrunnlag fra abonnement. Dette gjøres i under Ordre/Klargjøring, fanen Abonnement, velg Abonnement gruppe som det skal kjøres ordregrunnlag for, og velg Nytt grunnlag.