Merke og Søkegruppe 1 og 2

0 views 0

Merke

Merke er et sorteringsbegrep på vare, og kan brukes fritt til utvalg i statistikker og utskrifter. Det er vanlig å legge inn Merke på produkt her. En leverandør kan produsere flere merker, og da kan det være interessant å se salg på forskjellige merker som kommer  fra en leverandør.

Felt:

• Nr: Løpende nummerfelt som må legges inn manuelt for å opprette nytt merke.
• Navn: Beskrivende navn på merke.
• Leverandør: Søk etter leverandør i leverandørregisteret via F9, eller trykk på Ctrl+Enter for å opprette ny leverandør. Feltet kan brukes i utskrifter og uttrekk.

Søkegruppe 1 og 2

Søkegruppe 1 og 2 er grupperings -og sorteringsbegreper som kan legges på varen, og kan brukes ved utkjøring av utskrifter og statistikker.

Felt:

• Nr: Trykk på Ny eller Ctrl+N for å opprette ny søkegruppe. Nummer kan være maks 10 siffer og bestå av tall og bokstaver.
• Navn: Beskrivende navn på søkegruppe