Zirius Hjelp ERP

SpareBank 1 Oppsett OnlineBank

0 views 0

Velkommen til aktivering av OnlineBank med SpareBank 1

For å komme igang med OnlineBank mot SpareBank 1 må du aktivere avtalen med den banken din bedrift har avtale med i SpareBank 1 samarbeidet. Det er prokurist (person med fullmakt) for bedriften som kan aktiverer avtalen med SpareBank 1. Velg rett link i forholde til din bank for å registrere avtalen for ditt firma.

Les mer om å Aktivere OnlineBank i Zirius, slik at grunnoppsett er klart for å aktivere avtalen.

Det kan gå opp til tre dager før SpareBank 1 får aktivert avtalen. Når avtale er aktivert sender SpareBank 1 melding til den som har aktivert avtalen, og til Zirius.  Zirius gjør oppsett for å aktivere avtalen for ditt firma og sender beskjed når dette er gjort.

Skal du aktivere OCR-avtale for innbetalinger med KID i tillegg, må dette bestilles ekstra hos SpareBank 1, og anbefaling fra SpareBank 1 at dette gjøres etter at selve integrasjonen er på plass. Les mer om å bestille OCR- avtale under veiledning til bestillingsskjema

Noen banker har valgt å legge bestillingsskjema på åpne sider, men da må du logge inn for å sende bestillingen. Andre banker har valgt å legge skjema på lukkede sider og da må du logge inn før skjema kan fylles.

Hvitvaskingsloven
Grunnet hvitvaskningsloven har SpareBank 1 innført ettergodkjenning av betalinger som er sendt fra andre systemer.Det innebærer også at de ikke tillater Direkteremittering via Nets. Dette gjelder i første omgang nye avtaler, men vil gjelde alle fra 1/3/2020.  Kontakt din bank for mer informasjon om hvordan du skal få tilgang til ettergodkjenning av utbetalingene i nettbanken.
SpareBank 1 BV    SpareBank 1 Gudbrandsdal    SpareBank 1 Hallingdal Valdres

SpareBank 1 Lom og Skjåk SpareBank 1 Modum SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nordvest    SpareBank 1 Ringerike Hadeland

SpareBank 1 SMN    SpareBank 1 SR-Bank    SpareBank 1 Søre Sunnmøre

SpareBank 1 Telemark    SpareBank 1 Østfold Akershus    SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 gruppen planlegger en felles prisstruktur for tjenesten, men i skrivende stund må du sjekke med din bank for informasjon om priser for tjenesten. Bruk rett link under, eller kontakt din bank.

SpareBank 1 BV

SpareBank 1 Gudbrandsdal

SpareBank 1 Hallingdal Valdres

SpareBank 1 Lom og Skjåk

SpareBank 1 Modum

SpareBank 1 Nord-Norge

SpareBank 1 Nordvest

SpareBank 1 Ringerike Hadeland

SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 SR-Bank

SpareBank 1 Søre Sunnmøre

SpareBank 1 Telemark

SpareBank 1 Østfold Akershus

SpareBank 1 Østlandet