Kundens ordrehistorikk

0 views 0

Bruke kundens ordrehistorikk som grunnlag for ny ordre.

Dersom du ønsker å bruke kundens tidligere kjøp som grunnlag for ny ordre, så er det tilgang til ordrehistorikk på kunden fra feltet Varenummer.

Stå i feltet Varenummer, Velg Tidligere kjøpte, eller tastaturkombinasjonen Shift+F9 for å få opp tidligere varekjøp i Ordrehistorikk knyttet til kunden som står angitt i ordrehodet.

Ordrehistorikk

Fra oversikten kan du legge inn ønsket antall i kolonnen Legg til, og så velge Legg til Ordre.

Det er flere muligheter for å filtrere i ordrehistorikken, så tilpass filteret til det som passer for din bruk. Tilpasning av filterkonlonner gjøres ved å klikke på  .